STORBJERG Search & Selection

Vesterbrogade 149, 1620 København V, Danmark – CVR 3094 6162

www.storbjergsearch.dk / +45 2999 9689

Steen Storbjerg Nielsen, Ejer / Partner – steen@storbjergsearch.dk – 0045 2999 9689

STEEN STORBJERG NIELSEN har en erhvervsbaggrund med mere end 30 års erfaring, primært inden for den farmaceutiske industri, hvor han har beklædt ledende stillinger i en række store virksomheder som eksempelvis Bristol-Myers Squibb, Hexal, Nycomed (Takeda), Paranova Gruppen og senest Pharma Nord, hvor han var medlem af koncern direktionen.

Steen har været ansvarlig for etablering af licens- og samarbejdsaftaler globalt, samt etablering af virksomheder / datterselskaber, såvel i som uden for Norden.

Med en bred branchemæssig forståelse og en væsentlig erfaring fra hele værdikæden, ikke mindst HR delen, har Steen det nødvendige grundlag for hans arbejde inden for search, selection samt consulting.

Handelsuddannet, CBA, IMD Lausanne og har deltaget i Pathfinders coach program.

Jimmy Düsterdich Parbst, Partner – jimmy@parbstsearch.dk – 0045 2992 0763

JIMMY DÜSTERDICH PARBST har en erhvervsbaggrund med mere end 25 års erfaring inden for drift og logistikudvikling, primært inden for farmaceutiske industri med arbejdsområderne; 3PL LSP, GMP Produktion & Medical Devices, GDP Distribution, medicingrossist, offentligt sundhedssystem (hospitalslogistik) og FMCG.

Jimmy har besat udviklings- og ledelsesfunktioner hos TMJ, Paranova Gruppen, Region Hovedstaden, Movianto Nordic samt har haft egen coaching virksomhed. Jimmy har været ansvarlig for ledelse, drift og udvikling af komplekse Supply Chain funktioner, projektledelse og optimeringer.

Med en bred forretningsmæssig forståelse og solide erfaringer fra hele værdikæden, har Jimmy det nødvendige grundlag for sit arbejde inden for search, selection samt consulting.

Handelsuddannet, BSc SCM, CBS, Certificeret Executive Coach og PRINCE2