SERVICES

STORBJERG Search & Selection tilbyder ydelser indenfor:

EXECUTIVE SEARCH

Search af direktører, mellemledere og specialister med fokus på det danske / nordiske marked. Arbejdet foregår fortrinsvis i åbent marked, hvor vi kontakter kandidaterne direkte og giver information om stilling og virksomhedsnavn. Skulle vor klient ønske det, kan search foregå anonymt, hvor vi ikke oplyser potentielle kandidater om virksomhedsnavn, før underskrift af fortrolighedserklæring.

SEARCH & SELECTION

STORBJERG Search & Selection arbejder også med selection (annoncerede stillinger) af direktører, ledere og specialister med fokus på det danske / nordiske marked. Search foregår fortrinsvis i åbent marked, hvor vi kontakter kandidaterne direkte og giver information om stilling og virksomhedsnavn. Skulle vor klient ønske det, kan search foregå anonymt, hvor vi ikke oplyser potentielle kandidater om virksomhedsnavn før underskrift af fortrolighedserklæring. Ofte vil søgeprocessen inkludere jobannoncering.

Vores succes er baseret på en klar forståelse af klientens visioner, strategier og kultur, sammen med en nøjagtig definition af såvel opgaven, som klientens forventninger. Dette gør, at vi kan sikre de helt rigtige kandidater, som har de efterspurgte faglige og personlige kompetencer.